Askorbiinihappojauhe

Tuotenimi: Askorbiinihappojauhe
Muu nimi: C-vitamiini
Tekniset tiedot: 99%
Ulkonäkö: Valkoinen kiteinen
Tuotenimi: LS-Herb
Testausmenetelmä: HPLC

 • Kuvaus
 • Pakkaus
 • Askorbiinihappojauhe

  Askorbiinihappo on yksi tehokkaimmista ja turvallisimmista ravintoaineista. Se on vesiliukoinen vitamiini ja voimakas antioksidantti kollageenin synteesissä, mikä auttaa tekemään verisuonten ja kehon lihaksia voimakkaiksi. Ihmiselimellä ei ole kykyä tuottaa C-vitamiinia. Sen vuoksi se on saatava elintarvikkeiden ja muiden lisäaineiden kautta.

  Tuotteen nimi: Askorbiinihappojauhe

  Muu nimi: C-vitamiini

  Tekniset tiedot: 99%

  Ulkonäkö: Valkoinen kiteinen

  Tuotenimi: LS-Herb

  Testausmenetelmä: HPLC


  Askorbiinihappojauheen analyysilomake:

  Askorbiinihappo Powder.png

  Asboriinihappojauheen terveysvaikutukset

  Tämän hämmästyttävän antioksidantin terveysvaikutukset selitetään yksityiskohtaisesti alla:

  Estää Scurvy

  Scurvy johtuu riittämättömästä askorbiinihapon saannista. Sääriluun oireet johtuvat sidekudosten, luiden ja verisuonten heikkenemisestä, jotka sisältävät kollageenia. C-vitamiinia, voimakas antioksidantti, tarvitaan kollageenin tuottamiseen.

  Treats Common Cold

  Askorbiinihappo parantaa kehomme immuunijärjestelmää, joka suojaa meitä kylmyydeltä ja yskiltä. Se helpottaa raudan imeytymistä ja vahvistaa siten kehon vastustuskykyä infektioon. Se myös taistelee viruksia vastaan.

  Lyhentää verenpainetta

  Ihmiset, joilla on korkea verenpaine, ovat suuressa vaarassa kehittää sydän- ja verisuonitauteja. C-vitamiinin saanti auttaa alentamaan kehon verenpainetta.

  Kohtelee vasodilataatiota

  Hoito askorbiinihapolla on johtanut tehokkaasti verisuonten asianmukaiseen laajenemiseen ateroskleroosin, kongestiivisen sydämen vajaatoiminnan, korkean kolesterolin, angina pectoriksen ja korkean verenpaineen tapauksissa. Tulokset ovat osoittaneet, että tämän vitamiinin täydennykset parantavat verisuonten laajentumista ja suojaavat sydän- ja verisuonitaudit.

  Korjaa johtaa myrkyllisyyttä

  Lyijymyrkyllisyys on vakava terveysongelma, joka esiintyy enimmäkseen lapsilla, erityisesti kaupunkialueilla. Eräissä lapsissa, jotka altistuvat lyijylle, on havaittu epänormaalia kehitystä ja kasvua. He kehittävät käyttäytymisongelmia, oppimisvaikeuksia, ja heillä on yleensä myös alhainen älykkyys. Se voi vahingoittaa munuaisia ja lisätä verenpainetta aikuisilla. C-vitamiinivalmisteet voivat vähentää veren lyijypitoisuutta.

  Hoito Kaihia (silmäsairaus)

  Kaihileikkaukset ovat yleisimpiä visuaalisia ongelmia. C-vitamiinin määrän lasku ihmisen silmän linssiin on havaittu yleisempiä, kun kaihia esiintyy. Liiallinen askorbiinihapon saanti lisää verenkiertoa kehon silmän alueille.

  Kohtelee syöpää

  Tutkijat ovat havainneet, että tuoreiden vihannesten ja hedelmien runsas kulutus liittyy erilaisiin syöpää sairastavista riskeistä. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että C-vitamiinin kulutuksen lisääntyminen liittyy keuhko-, suu-, laulu-, kurkun, paksusuolen, peräsuolen, vatsa- ja ruokatorven syövän vähenemiseen.

  Taistelee aivohalvausta

  Askorbiinihappo auttaa vähentämään aivohalvauksen riskiä, eräänlaista sydän- ja verisuonitautia. Ruokavalio täynnä vihanneksia ja hedelmiä toimittaa hyvän määrän tätä vitamiinia, joka ylläpitää asianmukaista verenpainetasoa. Se myös suojaa kehoa vapaista radikaaleista, mikä voi olla aivohalvauksen syy.

  Parantaa mielialaasi

  Askorbiinihapolla on keskeinen rooli neurotransmittien kuten norepinefriinin tuotannossa. Ne vaikuttavat ihmisen mielialaan ja ovat kriittisiä aivojen moitteettomalle toiminnalle.

  Vahvistaa koskemattomuutta

  Immuniteetti on toinen tärkeä etu tästä vitamiinista. C-vitamiini tunnetaan laajalti sen vaikutuksesta immuunijärjestelmään ja sen valkoisten verisuonten stimulointiin kehossa.

  Korjaukset haavat

  Askorbiinihappo auttaa korjaamaan haavat. Se helpottaa sidekudosten kasvua, mikä nopeuttaa haavan paranemisprosessia. • Alle 5 kg

  Alumiinifoliokassi sisällä, ulkopakkaus

  Yli 6 ~ 25 kg

  Kaksoistiivistetyt PP-pussit sisäpuolella, kuidun rumpu ulkona

  Rummun määrä

  25 kg rumpu: 37 cm * 37 cm * 51 cm

  10kg rumpu: 30cm * 30cm * 40cm

  Pakkauksen tilavuus

  1kg pakkaus: 200mm * 200mm * 260mm

  5 kpl pakkaus: 250mm * 330mm * 270mm

  Huomautus

  Voisimme pakata tarpeitasi, ja OEM & ODM tervetulleita.

Hot Tags: askorbiinihappo jauhe, Kiina tehdas toimittaja, korkea laatu, korkea puhtaus, myydyin, erinomainen hinta
Liittyvät tuotteet

Tutkimus