L-ornitiini

L-ornitiini

Tuotteen nimi: L-Ornitiini
Tekniset tiedot: 99%
Ulkonäkö: Valkoinen kiteinen
CAS: 70-26-8
Verkkokoko: 80 mesh
Tuotenimi: LS-Herb
Testausmenetelmä: HPLC

 • Kuvaus
 • Pakkaus
 • L-ornitiini

  L-ornitiini on ei-proteogeeninen aminohappo, jolla on rooli ureapiirissä. L-ornitiini on epänormaalisti kertynyt elimistöön ornitiinin transkarbamylaasin puutoksessa. Radikaali on ornityyli.

  Tuotteen nimi: L-Ornitiini

  Tekniset tiedot: 99%

  Ulkonäkö: Valkoinen kiteinen

  CAS: 70-26-8

  Verkkokoko: 80 mesh

  Tuotenimi: LS-Herb

  Testausmenetelmä: HPLC  L-Ornitiinianalyysi

  L-Ornithine.png  L-Ornitiinin tehtävät

  Urea-sykli

  Kun solut rikkovat typpipitoisia yhdisteitä, kuten proteiineja, ne tuottavat ammoniakkia sivutuotteena. Tämä voi olla myrkyllistä, jos sitä ei poisteta. Ureasyklissä maksaentsyymit muuttavat ammoniakkia ureaksi, munuaisten eliminoimaksi jätteeksi, ornitiini on keskeinen tässä prosessissa ja antaa syklille sen vaihtoehtoisen nimen eli ornitiinijakson. Kun ongelma kehittyy ja ornitiini ei voi osallistua tehokkaasti ureasykliin, voi johtaa mahdollisesti vakaviin olosuhteisiin, mukaan lukien yksi kutsuttu ornitiinitranskarbamylaasipuutos. Tämä harvinainen perinnöllinen häiriö esiintyy 1: ssa 80 000 ihmisessä. Se häiritsee ureakierrosta, jolloin ammoniakki kerääntyy veressä, ja tämä voi aiheuttaa energian puutetta, kouristuskohtauksia tai muita oireita.

  L-ornitiini   Väsymystä edistävät edut

  Munuaiset muuttavat ornitiinia arginiiniksi, toinen aminohappo, joka hyödyttää kehoa useilla tavoilla. Arginiini on yhdiste, jota kutsutaan typpioksidiksi, joka auttaa laajentamaan verisuonia, kun tarvitset ylimääräistä verta kudoksiin. Arginiini auttaa myös lihassoluja tuottamaan kreatiinia, yhdistelmää, jonka he tarvitsevat sopimaan. Tutkimukset viittaavat siihen, että ylimääräisen ornitiinin käyttö voi edistää fyysistä voimaa ja kestävyyttä. Esimerkiksi marraskuussa 2008 julkaistussa "Ravitsemustutkimuksen" julkaisussa todettiin, että terveet, joilla oli ylimääräinen ornitiini, kokivat vähemmän rasituksen aiheuttamaa väsymystä kuin lumelääkeryhmään. Kirjoittajat päättelivät, että ornitiini edistää solujen tehokkaampaa energiankäyttöä ja ne suosittelevat sitä ravitsemuksellisena lisävänä väsymyksen estämiseksi.

  L-ornitiini   Muut vaikutukset

  Laboratoriotutkimus viittaa siihen, että L-ornitiinilla voi olla muita tärkeitä ja mahdollisesti hyödyllisiä toimintoja kehossasi. "Journal of Surgical Research" -lehden elokuussa 2002 julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että ornitiinilla varustettujen laboratorioeläinten täydentäminen paransi haavan paranemista, mikä vaikutti tekijöihin kollageenin nopeamman tuotannon vaikutuksesta, joka on tärkeä uuden sidekudoksen muodostamisessa. Toinen tutkimus, jossa laboratorioeläimet kuluttivat ylimääräistä L-ornitiinia, joka julkaistiin marraskuussa 2011 numerolla "Ravitsemus ja neurotieteet", havaitsi, että aminohappo ylitti veri-aivoesteen ja vähentänyt eläinten anksietyylikäyttäytymistä verrattuna kontrolleihin. Nämä lupaavat tulokset laboratoriotutkimuksista tarvitsevat edelleen vahvistusta ihmisillä.


 • Alle 5 kg

  Alumiinifoliokassi sisällä, ulkopakkaus

  Yli 6 ~ 25 kg

  Kaksoistiivistetyt PP-pussit sisäpuolella, kuidun rumpu ulkona

  Rummun määrä

  25 kg rumpu: 37 cm * 37 cm * 51 cm

  10kg rumpu: 30cm * 30cm * 40cm

  Pakkauksen tilavuus

  1kg pakkaus: 200mm * 200mm * 260mm

  5 kpl pakkaus: 250mm * 330mm * 270mm

  Huomautus

  Voisimme pakata tarpeitasi, ja OEM & ODM tervetulleita.

Hot Tags: l-ornitiini, Kiina tehdas toimittaja, korkea laatu, korkea puhtaus, myydyin, erinomainen hinta
Liittyvät tuotteet

Tutkimus