Luonto C-vitamiini Acerola Cherry Extract

Prodcut nimi: Acerola Cherry Extract
Latinalainen Nimi: Untingia Calabura L.
Tekniset tiedot: VC 17% 20%
Ulkonäkö: Vaaleankeltainen jauhe
Tuotenimi: LS-Herb
Testausmenetelmä: HPLC

 • Kuvaus
 • Pakkaus
 • Luonto C-vitamiini Acerola Cherry Extract

  XI 'AN LESEN BIOTEKNOLOGIA CO., LTD. erikoistunut kymmenen vuoden kasviuutteisiin ja vientikauppaan, tarjoamaan asiakkaille laadukkaita, orgaanisia, luonnollisia, hyviä hintoja eri kasviuutteista, hedelmä- ja vihannesjauheesta sekä kosmetiikasta ja kemiallisista raaka-aineista.

  Acerola on trooppinen hedelmäkasvi tai pieni puu Malpighiaceae-perheessä. Yleisimpiä nimiä ovat acerola, Barbados kirsikka, Länsi-Intian kirsikka ja villisirvi myrtti. Acerola on kotoisin Etelä-Meksikosta, Keski-Amerikasta ja Etelä-Amerikasta, mutta sitä kasvatetaan myös niin pitkälle kuin pohjoisessa kuin Teksasissa ja subtrooppisilla alueilla Aasiassa ja Intiassa. Se tunnetaan erittäin runsaasti C-vitamiineista, vaikka se sisältää myös A-, B1-, B2- ja B3-vitamiineja sekä karotenoideja ja bioflavonoideja, jotka tarjoavat erittäin tärkeän ravintoarvon ja mahdollisen käytön antioksidanttina. Tämä hedelmällä tuotettu C-vitamiini imeytyy paremmin ihmisorganismeihin kuin synteettiseen askorbiinihappoon.

  Acerolalla on yksi suurimmista C-vitamiinipitoisuudesta grammaa hedelmää kohden. Acerola hedelmä on runsaasti C-vitamiinia. Yleensä noin 1500 mg C-vitamiinia löytyy 100 g Osceolan hedelmää. Sen polyfenoliset yhdisteet ja korkeat C-vitamiinimäärät antavat erinomaisen immuunijärjestelmän tuen.


  Prodcut Nimi: Acerola Cherry Extract

  Latinalainen Nimi: Untingia Calabura L.

  Tekniset tiedot: VC 17% 20%

  Ulkonäkö: Vaaleankeltainen jauhe

  Verkkokoko: 80 mesh
  Käytetty osa: Hedelmät

  Arvosana: Food & Pharmaceutical
  Tuotenimi: LS-Herb
  Testausmenetelmä: HPLC


  Acerola Cherry Extract.jpg

  Acerolan Cherry Extractin toiminnot:

  1. Acerola Cherry Extract voi vähentää verensokeria ja hoitaa ihon värjäytymistä;

  2. Acerola Cherry Extract Vahvistaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja lisää ihon kykyä pitää kosteutta;

  3. Acerola Cherry Extract voi auttaa ripulia, dysenterya ja maksavaivoja sekä torjua vapaita radikaaleja ja vahvistaa immuunijärjestelmää.

  Acerolan Cherry Extractin käyttö:

  Lisäravinne
  Luonnollista acerola-kirsikkauuteja on käytetty ripulia, dysenterya ja maksavaivoja vastaan sekä torjumalla vapaita radikaaleja ja vahvistamalla immuunijärjestelmää korkealla C-vitamiinilla ja sitä voidaan käyttää myös ravitsemuksellisena, koska se sisältää monia muut vitamiinit ja kivennäisaineet
  Kosmetiikka
  Acerola ilmestyi ensin japanilaisille ihonhoitotuotteille vähintään viisi vuotta sitten. Niche-ihonhoitotuotemerkit ovat alkaneet sisällyttää sen kasvohoitotuotteisiin sen C-vitamiinivarojen ominaisuuksiin. Ja se löytyy myös hiustenhoitotuotteista ja kosmetiikasta.

  Asiaan liittyvä sisältö

  acerola kirsikkauute etuja.png

 • Alle 5 kg

  Alumiinifoliokassi sisällä, ulkopakkaus

  Yli 6 ~ 25 kg

  Kaksoistiivistetyt PP-pussit sisäpuolella, kuidun rumpu ulkona

  Rummun määrä

  25 kg rumpu: 37 cm * 37 cm * 51 cm

  10kg rumpu: 30cm * 30cm * 40cm

  Pakkauksen tilavuus

  1kg pakkaus: 200mm * 200mm * 260mm

  5 kpl pakkaus: 250mm * 330mm * 270mm

  Huomautus

  Voisimme pakata tarpeitasi, ja OEM & ODM tervetulleita.

Hot Tags: Acerola Cherry Extract, Kiina tehdas toimittaja, korkea laatu, korkea puhtaus, myydyin, erinomainen hinta, acerola kirsikkauute, acerola uute, acerola kirsikka jauhe, acerola hedelmäuute
Liittyvät tuotteet

Tutkimus